Onsdag – Everglades & Florida Keys

Upp vid halv åtta och en snabb frukost för att komma iväg tidigt, eftersom det är en rätt lång körning ner till Key West.

Hejdå Everglades och Port of the Islands! 👋

Första stopp blev vid en liten trail längs med Highway 41, och där fanns verkligen massa alligatorer. Vi såg nog 6-7 stycken på bara en liten kort sträcka. Vi såg även ett par sköldpaddor. Det blev bara ett kort stopp där och sen rullade vi vidare.

I utkanten av Miami ett kort stopp på en drive-in Starbucks för lite energi. Sen ställde vi in siktet på Islamorada som är en av de första öarna på väg mot Key West. Alex hade hittat ett Mexikanskt ställe vi tänkte äta på. Tyvärr hade de stängt, så vi tog ett annat ställe istället som visade sig vara en riktig pärla Namnet Hog Heaven matchade inte riktigt upplevelsen och då menar jag på ett bra sätt 😊. Ett steakhouse vid vattnet med grym vy!  

Hog Heaven var ett prima lunchstopp på Islamorada! 👌
En liten leguan fick vi se också!
Hog heaven’s vy var oslagbar!

Mätta och belåtna åkte vi vidare de sista två timmarna ner till Key West. En härlig tur med väldigt fina vyer! När vi kom fram hoppade vi alla i poolen och sen höll vi oss där hela eftermiddagen. Sen promenixade vi ner till hamnen och kikade på solnedgången och sen gick vi och käkade middag. Det var grymt kul att bara gå runt och kolla på folk, det var Halloween så många var utklädda och det var väldigt bra partystämning!

Äntligen framme! 🙌
Vy från terassen vid vårt rum!
Vårt husdjur här på Key West! 😜
Halloween igår, vissa hotell hade gått all-in!
Solnedgång i Key West 🌅👌💕
Vårt motell! 🙌

 

About Maria 35 artiklar
Älskar äventyr och roliga upplevelser. Att möta nya människor är för mig en stor del i det roliga med att resa. Familjen består av min man och två barn.

1 kommentar påOnsdag – Everglades & Florida Keys

Svara till