Torsdag – Key West

Vi vaknade tidigt och käkade frukost, det kom en liten regnskur men det var en väldigt snabb skur och sen var det sol igen. När alla var redo började vi dagens strapats med Starbucks som första stopp. Sen knallade vi runt i Key West och spanade in en fyr och Hemingways hus. 

Hemingways hus!

Roligt ”Key West knasigt” hus!

Sen promenerade vi bort till Fort Zachary Taylor state park. Där hängde vi först nere på stranden och badade i livliga vågor. Tyvärr var det grymt stenig botten och att bada med flip flop är sådär så det blev bara jag, Filip, Tilda och Tuva som doppade oss. Sen blev det en snabb och enkel lunch på ett café vid stranden. 

Efter strandhänget gick vi bort och kikade på fortet som gett parken sitt namn.

Därefter började vi promenera hemåt och hade grym tur då det precis vid utkanten av parken låg en lekpark med vattenrutschbana så vi stannade där typ en halvtimme och svalkade oss. 

Sen ställde vi in siktet på sista stoppet för dagen: sydligaste punkten i USA. Det var trötta ben på barnen och det är ju förståeligt då dagens promenad blev ca 15 km lång. När vi tagit vår obligatoriska bild vid monumentet gick vi tillbaka till hotellet och la oss vid poolen nån timme. 

På kvällen gick vi till smokehouse Charlie Mac och käkade en smarrig middag. jag och Malin beställde appetizers som var gigantiska! 

En ”liten” appetizer… 😂

Sen gick vi till en skojig godisaffär där de hade massa kul och barnen var verkligen helt speedade därinne av alla sorters godis. 😃

Sen strosade vi hemåt och stoppade i ett par 5-dollarsbutiker där allt kostade 5 dollar i hela butiken. Jag fyndade ett linne men i övrigt var det knapert med fynd. 

När vi kom hem hängde vi på uteterassen en stund innan vi la oss. 

About Maria 35 artiklar
Älskar äventyr och roliga upplevelser. Att möta nya människor är för mig en stor del i det roliga med att resa. Familjen består av min man och två barn.

Var den första som kommenterar

Svara till