Jag hjalper till i Phuket…

Jag visste inte riktigt vad jag skulle gora… kanske dom behover hjalp? kanske jag bara ar i vagen? Jag ringde svenska ambassaden i Bangkok och dom sa att dom verkligen behover hjalp, sa jag och Marco har akt hit. Vi bor i staden sa det ar ingen fara for nya vagor och vi arbetar vid stadshuset dar alla ambassader och hjalp finns. Vid svenska ambassaden har finns det en thailandsk kvinna som inte pratar svenska som blev otroligt glad for att nagon vill hjalpa till, dom behover 40 svensktalande och jag tror att jag ar en av fa som erbjudit min tjanst. Dom behovde folk att hjalpa till pa stranden men det ar for mycket. Bara det har att prata med manniskor racker och blir over. Det kanns anda pa nat satt som att det jag gor hjalper och thailandarna staller verkligen upp helhjartat, dom kommer med klader, vatten och dom lagar mat…

jag hoppas ni dar hemma kan forsta till viss grad vad jag forsoker gora. Det kandes sa puckat att sitta i baren i gasthuset pa Koh phangan och se folk supa och inte bry sig ett skvatt. Jag svarar i telefonen nar svenskar ringer och Marco svarar nar tysk- och spansktalande manniskor ringer.

det finns inga ord att beskriva detta men jag mar faktiskt efter omstandigheterna bra! tack for alla mail, sms och inlagg!

Manga kramar, Max

About Max Adler Ring 92 artiklar
Jag är en kille som gillar att resa helt enkelt. Därför har jag jobbat ihop pengar till den här resan. Ska försöka dyka, surfa och bara njuta under tiden.

22 kommentarer på Jag hjalper till i Phuket…

 1. Jättebra Max, du ska ha en eloge. Känner dig inte men bra att några som har möjlighet att hjälpa gör det. Vi åker till Thailand snart (på semester då) men har m oss småbarn försöker komma på nåt bra sätt att ändå hjälpa, ta med kläder eller nåt.

 2. Okej, jag känner inte heller Max. Men vad är ni oroliga för? Att vampyr ska äta upp honom? Det är flera dagar sedan katastrofen det kommer nog inte fler jättevågor. Förstå, han gör något nyttigt för första gången i sitt liv.(Alltså riktigt nyttigt, där han verkligen gör skillnad, där han verkligen hjälper)

 3. Du verkar va en oootroligt godhjärtad o handlingskraftig kille, din familj kan verkligen vara stolta över Dig – var rädd om Dig o som din mamma sa prata, prata, prata i massor å skriv av dig – upplevelserna måste vara fruktansvärda.

  Stor kram fr rörd tjej

 4. SÅ glad att du är där & hjälper till. Känner själv att jag skulle vilja åka dit o göra en insats. Konstigt att Sverige inte samlar frivillig sjukvårdspersonal o tar de med i planen.
  Heder till Dig!!
  Glöm inte att ta hand om dig bara.
  Kram- J

Svara till