Bon Voyage-fest

Japp du hörde rätt. I kväll hade vi hejdå-partaj för lilla mig. Alla var där (ja nästan alla iallfall)! Det var jättekul. Fast självklart hann jag ju inte prata med alla så mycket som jag hade velat. Men det var en lugn och skön kväll med mina vänner.

Bilder kommer senare.

Jag fick ett jättefint fotoalbum av min storasyster där hon, mamma, pappa och alla mina vänner hade skrivit och klistrat in bilder. Såå fint! Jag satt och tittade, läste och grät på tåget hem. Det var först gången som jag föstod lite att jag skulle åka. Men nu känns det lika overkligt igen.
Jag vill bara säga TACK till alla som skrivit i boken och JAG ÄLSKAR ER och JAG KOMMER TILLBAKA var så säkra!

Tidigare på dagen var jag, Tina och Jimmy på Street-marknaden. Det var skoj. Jag köpte ett halssmycket, fast jag inte skulle köpa nåt. Hmm…det går inte att inte shoppa när man är med Tina. Men nu är jag välsigt fin iallafall! 🙂

Massor med pussar
Jag

About Cecilia 88 artiklar
Hej hopp! Har bott ett år i Montreal, superkul. Är numera hemma i mitt älskade Stockholm igen. Underbart! Annars är jag en ganska glad prick. Älskar att resa och träffa folk och fä. Planerar ständigt nya resor. Nästa stopp blir nog Grekland eller kanske NYC. Vi får se. Weee!

Var den första som kommenterar

Svara till