Lite har förändrats

Har flugit charter idag. Inte så skoj, men man kan kommer dit man ska snabbt. Det var i.o.f.s väldigt roligt…jag hade ju Micke och Tina som resesällskap. Roligare knäppgökar får man leta efter.

Vi landade på flygplatsen på kvällen och möttes av Sergio och Joy (jag har inte sett nån utav dem på mer än två år) och de såg likadana ut som förut. Vi klämde in oss i bilen och pratade oavbrutet tills vi blev avsläppta hemma hos Lilia och Valle.
Jag och Tina fick sova i flickrummet och Micke på en säng i vardagsrummet. Flickor och pojkar kan ju faktist inte sov ihop! Vet nån vad!
Lägenhetn såg också likadan ut som den gjorde för två år sen och Lilia och Valle såg även dem likadana ut som de gjorde sist. Allt såg med andra ord bekant ut.

Nu var vi äntligen här! Och imorgon ska vi få se restaurangen!

About Cecilia 88 artiklar
Hej hopp! Har bott ett år i Montreal, superkul. Är numera hemma i mitt älskade Stockholm igen. Underbart! Annars är jag en ganska glad prick. Älskar att resa och träffa folk och fä. Planerar ständigt nya resor. Nästa stopp blir nog Grekland eller kanske NYC. Vi får se. Weee!

Var den första som kommenterar

Svara till