Seattle here I come…alone! =0(

Än har man inte kommit iväg…”suck” Mina nerver klarar snart inte mer.
För den som varit dålig och inte läst tidigare dagböcker kan jag informera om att jag flyger till Seattle 26/8. Anledningen till att jag åker dit är för att min vän Alex bor där. Jag hade bokat biljett och trodde att jag kunde bo hos honom och allt var frid och fröjd…trodde jag! Men ickesanicke, nu kommer han att åka hem till Sverige när jag åker dit. Så jag får helt enkelt va där själv plus att jag måste fixa boende för pengar som jag inte riktigt har. Känns bra…jag kommer att ha råd att åka dit och bo på hostel, men jag kommer inte ha råd att göra någonting när jag är där. Men att titta på hus och ligga i parken är ju faktist gratis!
Så om en vänlig och kanske rentav trevlig själ läser detta och inser att denne faktiskt nog är lite sugen på att åka till Seattle den med så är det frittfram att höra av sig!

Ha’t bra!

About Cecilia 88 artiklar
Hej hopp! Har bott ett år i Montreal, superkul. Är numera hemma i mitt älskade Stockholm igen. Underbart! Annars är jag en ganska glad prick. Älskar att resa och träffa folk och fä. Planerar ständigt nya resor. Nästa stopp blir nog Grekland eller kanske NYC. Vi får se. Weee!

Var den första som kommenterar

Svara till