Bye bye Shanghai

Om 2 timmar går tåget från Shanghai med destination Xi’an. Och jag tänkte bara skriva en liten sammmanfattning av de senaste dagarna.

Vi har inte sprungit runt på så många sevärdheter dock är staden i sig en sevärdhet. Det har blivit mycket dumplings de senaste dagarna då de är väldigt goda och stora och väldigt billiga (50öre stycket). Så man har lyckats spara in lite på utgifterna dock har vi nog levt upp mest pengar i Shanghai jämfört med andra städer vi besökt.

Vad mer…
Jag har fortfarande inte fått upp några bilder, det har bara strulat hela tiden (kanske får jag inte ladda upp mer?) och jag får ge det ett nytt försök i Xi’an. Det börjar bli en hel del bilder på kameran nu så det vore skönt om man kunde lägga upp lite.

Näe nu vet jag inte vad jag ska skriva mer….

About Alexander 68 artiklar
Är väldigt sugen på att ge mig av på långresa igen, men är lite för fattig för det just nu. Förhoppningen är dock att kunna besöka många ställen men under en kortare period, veckoresor och weekends i europa och norra afrika står således högt på listan men alltid öppen för förslag.

Var den första som kommenterar

Svara till