Marocko i December, själv

0
0

Jag planerar att ta mig till Marocko en vecka i December, över jul. Letar efter tips på platser och allt annat men överröses av dyra botten och gina restauranger. Letar snarare mysiga och billiga riads eller hostels.  Ibget över 200 kr natten, men helst snarare runt 100. Och ja det finns, men det är inte det som folk vanligen rekommenderat. En varm macka ute på stan eller en livfull inhemsk resturang med mycket liv och rörelse och billig mat med mycket smaker är mer vad jag lockas av. Dyra restauranger ned klingande vinglas låter inte alls lockande, tvärtom…

Just nu ser det ut som resan enda går till Agadir om min vän hänger med (hon är van Marocko så det är inget hag ens kommer försöka påverka) eller Marakesh. Åker jag själv är jag osäker på vilket, men det verkar som Marrakech är mer levande och genuint? Eller tröttnar man snabbt?

Jag kommer resa som ensam tjej (och är medveten om att många tycker det är en dålig idé, så det får gärna utelämnas). Men det påverkar vad som är kul att göra och jag är isåfall helt fri att själv välja. Något jag tycker är helt fantastiskt!

Så summering, jag önskar:

* Jämförelse mellan Agadir och Marakesh

* Tips på bra boenden (billiga 0-200 kr, gemytliga)

* Tips på närbelägna städer som är värt ett besök (och är det en dag eller flera?)

* Andra bra tips ni har som inte bör missas

 

0
0

Hej Camilla !

– ja,  jag har läst att Du vill resa ensam.

– nej jag kommer inte föreslå annat resmål .

Jag bara undrar om Du har fått ihop några intressanta eller  betryggande svar på dina frågor ?

Själv har jag också samma tankar  att ta mig till Marocko själv , och kolla runt på ung. samma sätt. Skulle Du ha tid o lust, (!!) hade varit tacksam för om Du kan dela med lite tips.

Annars trevlig resa , o  lycka till.

mvh K

 

 

0
0

Jag skickar ett pm

Visar 2 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.