Raj raj på koh phan gan

0
0

ska besöka Tajland snart o tänkte gå på ett full måne partaj, är det sant att man kan danska o knarka hela natten?

0
0

Vad gäller språket så kan de lite av de flesta språken på de rena turistorterna, men ingen konversations kunskap, det gäller enstaka ord som de vet de kan få mer pengar för att använda.

0
0

Oavsett var i Thailand du befinner dig ska du vara väldigt försiktig med att använda droger, då och då stänger polisen ner dessa full moon party just pga droger. I Thailand är det 0-tolerans för starkare droger än vanliga cigaretter och alkohol.

Så vill du inte riskera 20 år i Thailändskt fängelse så bör du absolut undvika dylika fester.

Däremot finns alternativ såklart. Och alternativet är Kambodja. Där är det också 0-tolerans för starkare droger än vanliga cigaretter och alkohol. Med ett undantag, Otres 1-2 i Sihanoukville som är ett motsvarande det Danska Kristiania. Där hittar du varje vecka Kerfuffle djungelparty där allt är tillåtet och det är lätt att få tag på droger i Otres eftersom det säljs öppet över disk på några ställen.

Däremot bör du inte använda droger utanför Otres.

Själv älskar jag både Otres och Kerfuffle, men jag använder inga andra droger än vanliga cigaretter och öl, och det är också helt ok, i den hippie-värld som Otres är.

Visar 2 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.