Reseförsäkringar

0
0

hej kära resenärer!

nu är det dags för mig att köra en flermånaders backpacking resa i Asientrakterna. Så min fråga till er orakler är, vilka reseförsäkringar rekommenderar ni?

mvh

0
0

Hej Christian!

Du får läsa tråden här: https://www.backpacking.se/reseforsakringar/

Jag själv använder alltid ERV, deras försäkringar har ändrats lite senare tid men dessa är de bästa jag hittat när jag sökt runt tidigare.

Hittar du bättre så håll mig uppdaterad!
Jag tecknar själv försäkring varje år, pga boende utanför Sverige mer än 45 dagar.

  • Cristian
    OOOh, tackar ska kika runt! :)
  • Cristian
    Vet inte hur det är med försäkringar med andra men ERVs försäkringar verkar inte gälla i länder som UD avråder att åka till, vilket i mitt fall verkar röra sig om flera av de Asiatiska länder jag tänkte besöka :'(
  • Joel
    https://www.regeringen.se/uds-reseinformation/ud-avrader/ UD avråder inte resor till speciellt många länder, ibland vissa provinser. Tex Thailand. Därför tror jag inte det är några problem
0
0

Christian, vi bytte från LF till if främst på grund av den 100%-iga ökningen av premien för tilläggsförsäkringen. Uppenbarligen skiljer sig premien mycket mellan olika LF-bolag och vi som bor i stor-Stockholm ligger värst till ”Stockholmare har ett annat resebeteende”, sa damen på LF:s kundtjänst när jag ondgjorde mig över skillnaden mellan Söderhamn och Stockholm. Hon ville dock inte utveckla sitt resonemang.

Visar 2 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.