Snälla hjälp mig!

0
0

Hej! Jag ska nu skriva min uppsats i utbildningen till resekonsult. Jag skulle verkligen uppskatta om du vill hjälpa mig med min marknadsundersökning gällande min ide! 

Det finns många resenärer som vill ut och backpacka men som inte vill eller vågar resa på egen hand. Ibland hittar man heller ingen som har möjlighet att resa med en. Jag har själv varit i denna situation och har därför uppskattat att backpacking möjliggjort att jag hittat resesällskap. Däremot hade jag uppskattat om denna tjänst även funnits ”live”.

Min ide är att arrangera event som hålls några ggr/året i tex Sthlm, Gbg och Malmö. Innehåller intressanta och matnyttiga föreläsningar som inspirerar till resande samt en arena för att skaffa nya bekantskaper och resvänner. 

Syftet med eventet kommer främst att vara att hitta någon/några man matchar med gällande intressen kring resandet. Förhoppningsvis har man flera nya kontaktuppgifter efter eventet med personer som man fortsätter att träffa på egen hand. Och förhoppningsvis kommer ni även att resa tillsammans i framtiden.

För endast en liten summa får man intressanta föreläsningar och presentationer av arrangörer, tips och inspiration av reseveteraner, historier från bloggare, fotografer, lunch/fika och en typ av ”speed dating” (i syfte att hitta matchande resesällskap, INTE kärleksrelationer).

Är detta något du tror hade fungerat? Hade du själv kommit på ett sådant event om det funnits nära din hemstad? I så fall: hur mycket får det max kosta? Andra ideer?

 

Tack på förhand!

Visar 0 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.