Hur kan så mycket gå så fel?

Kära dagbok, hur kan så mycket gå så fel?

Är det någon som tror att jag har fått någon som helst rätsida på Air Asia?

Närå, självklart svarar de inte på mail.
Om Asiaterna tycker att vi västerlänningar är stora och skräckinjagande i vanliga fall, då ska Air Asias representant på flygplatsen i BKK få erfara hur stor och skräckinjagande en jättestor och jättearg svenska kan se ut i verkligheten.

Eftersom jag för tillfället köper svindyra saker som inte finns. Så fortsätter jag i samma blonda stil:

Fick ett underbart tips här på Backpacking.se om bra pris för framkallning av digitala bilder. 200 bilder för samma pris som de normalt tar för 100!
Kanooon! Jag hade lite gympaläger, en USA-resa, en Lettlandsresa och en segling med dotterns klass, som låg och var trista på CD. Ingen konst att skrapa ihop 400 bilder i ett nafs. Har hur mycket som helst som ligger och väntar, men extrapriset slutar som idag, så nu var det bråttom.

Ni kan ju gissa hur det gick…

Jag mailar med deras marknadsavdelning nu.

656,50 för mycket..! Trots att jag godkände summan på 195,50 per 200-pack innan det gick i väg så dök det upp en helt annan summa på bokningsbekräftelsen som skickades till min mail. På det ena paketet, det andra stämde fortfarande så långt. När jag sen går in och kollar hur mycket de ryckt från mitt VISA gick jag i taket. Drygt 400 för det ena och drygt 600 för det andra.

Detta löser sig nog till det bästa. Kommunicera på svenska är ju liiiite lättare. Så jag vill ju inte hänga företaget för deras miss – de har ändå så jobbigt när de inte kan hitta sin VD…

Ni känner också till Murphys lag, va’. Ni vet nog Murphy och jag jobbar ihop, men nu börjar jag misstänka att vi har blivit sambo…

About Mia Mathiasson 167 artiklar
Numera medelålders. Reser inte längre med barnen, reser med min blivande man och så har jag gjort sedan sex år tillbaka - men inte varit så flitig på att skriva.

Var den första som kommenterar

Svara till