Götebooooorg

Lawa sa när hon vaknade att idag har jag såååå mycket energi. Idag ska vi åka till Göteborg.

Hur mycket vi än älskar att resa, älskar vi lika mycket att komma hem. Är väl lite tjusningen i det. Jag vet att om några dagar så börjar jag plåga Mulle med tankar om var nästa resa kan gå. Han hummar, brummar, och sedan ger han upp. Och sedan njuter han lika mycket av det som jag.

Det blev en heldag på köpcentret i Kiel med inköp av både det ena och och det andra. Vi hann även leka på lekplatserna och besöka den största leksaksaffären vi sett någon gång, jösses vad grejer de hade.

Vi checkade in väldigt tidigt på båten och således ledde våra vägar till solterassen direkt. Skön musikunderhållning, GT till gubben och en kall öl till mamma. Vi stötte på en familj från Stockholm med tre pojkar varav en som var fem, som hängde på Lawa för bus.

Lawa gick bananas på buffén, bara musslor och räkor ville hon ha. Skalade så fingrarna glödde, men mätt blev hon till slut i alla fall. Blev några över till mig också och de var riktigt goda.
Till och med personalen kom och undrade om jag kunde fortsätta att skala till personalfesten 🤣 Jag tackade vänligt med bestämt nej till erbjudandet.

Vi körde både fiskedam, målarstund och det efterlängtade minidiscot med Happy. Vi hookade upp med en holländsk familj med en tjej i samma ålder. Efter barnaktiviteterna var det dags för musikquiz, vi sög som vanligt men Lawa skaffade oss ett halvt extrapoäng genom att dansa sig igenom frostlåten själv på dansgolvet.

Hur glada blev vi inte när Sirpa dök upp i baren, vår älskade Sirpa från nedresan. Lika go och härlig, hade haft tre veckor ledig men var åter nu, vi tackar gudarna.

Vi njöt av de sista timmarna på havet och stod helt själva på däck när jag gav Lawa en peng för att kasta i havet och önska sig något. Vi sa att du får inte avslöja vad du önskade. Lawa sa att då kan jag inte önska, jag vill berätta för er vad jag önskade.😍

Nu hoppas vi att det regnar hela hela helgen så att vi kan stänga in oss i lägenheten för att titta på tv, ligga i soffan, ligga i sängen, kissa i hel toa och äta så mycket fisk och skaldjur som kan få tag i.


Over and out!

Var den första som kommenterar

Svara till