Rekreation innan sista etappen

Efter en helt fantastisk frukostbuffé slängde vi in vår övernattningsväska och kastade oss ut mot nya äventyr, ännu ett steg närmare hem.

Absolut mer trafik på hemvägen än ner och lite bilköer också, men som den goda co-drivern jag är satt jag ständigt och letade alternativa rutter för att undvika att stå stilla.
Det ligger också på mitt bord att leta boende när det börjar närma sig och det visade sig vara svårare än väntat. Vår dröm var hitta en riktig lokal gästehaus i Tyskland någonstans i obygden, vi hade också fått en del bra tips av svärmor.
Men efter en seg dag, som tagit mycket längre tid än väntat så körde vi ett säkert kort med hotell i Kiel.
Lite tråkigt, men nu har vi haft så mycket kul att vi gott kan unna oss något tråkigt också.

Vi såg i alla fall till att ha pool eftersom vi har några timmar att döda innan vi kliver på båten i morgon, förutom bordershoppen som Mulle längtar till något vansinnigt. Vet inte var han ska få plats med något då bilen är full, men han lyckas säkert 😀

Vi tog vägen via Hamburg idag och blev imponerade av de stora båtarna och kranarna, häftigt att se. Finns säkert en del häftiga platser i Tysland, men för mig har tyvärr det alltid bara varit transportsträcka. Är ju så klart dags att börja planera nästa års sommarsemester snart, så kanske lägger vi in något stopp i Tyskland då😀

Lawa har varit ett litet ljus hela resan, hon är så fantastiskt att resa med. Alla dessa timmar i bilen och aldrig något gnäll. Fortfarande bara mamma som måste stanna och kissa hela tiden 🤣Fantastiska unge!
Mulle har inte varit så tokigt heller som har kört hela vägen. Visst har vi lite olika tankar om körsätt och Gps appar, men han tog oss hela vägen fram och tillbaka hela och rena! Tack älskling!
Vi fick också testat hur högt man kan sätta vår cruise control, max är faktiskt 160 tyvärr….

På hotellet käkade vi en väldigt god middag och sedan utforskade vi pool och spaavdelningen med bastu, fotbad mm. Skön avslutning på dagen och nu återstår en mindre ansträngande etapp.

Om om ni undrar om vi hade kuddkrig på hotellet? Självklart, det är tradition sedan gammalt….🤭

Var den första som kommenterar

Svara till