Resa i Asien/Australien/Nya Zeeland

0
0

Hej!

Jag fyller 25 år i år, bor i Småland och jobbar som socionom. Känner att det är dags att ge mig ut på en lite längre resa. Jag tänker cirka 3 månader och vill gärna åka till läner som Thailand, Kambodja, Vietnam, Malaysia mfl. men skulle även vilja se Australien eller Nya Zeeland så jag är öppen för förslag! Detta är min första backpackingresa så skulle vilja dela detta äventyr med någon. Jag gillar äventyr och när det händer saker men också lugna dagar på stranden. Vill se/göra allt från djur/natur, trekking, byggnader/museum, snorkla, festa, fina stränder och allt annat du kan tänka dig. Jag vill gärna åka i slutet av 2017/början av 2018 men är ganska flexibel!

Skulle vara kul att kunna träffas innan och planera samt lära känna varandra! Är du ute efter liknande som jag så tveka inte att höra av dig ?

 • Jakob Lindén
  Hej jag är en 23 årig kille som gärna vill komma iväg i September och boka biljett så snart som möjligt. Mvh Jakob
 • My
  • My
  • 2 år sedan
  Halloj!! är inne på samma planer som du, det ända som saknas är att det hade varit kul att hitta någon/några att kunna resa ihop med!? :) bor i halmstad, är du sugen på att eventuellt planera ihop något tillsammans så hör av dig! Här, eller mysan olsson på fb!
 • Isabella Strömmer
  Jag är också inne på att resa iväg i början av 2018!!
 • Fredrika Schoberth
  Är inne på samma planer, har ni planerat något? :) skriv gärna på fb
0
0

Hej! Jag är en 23 årig tjej som också är från Småland som är inne på samma resa som dig, tänkte åka i sep/okt, hade tänkt vara borta en längre tid men vi kan ju börja resan tillsammans om det är så. Hör gärna av dig om det låter bra så kan vi pratas vid mer, mvh Evelina

 • Linnea Johansson
  Hej, vad kul! Vad har du för planer? (Om du kommit så långt) vad är du ute efter under resan? Vilka länder osv :)
 • Evelina Nordström
  Jag har inget spikat så men hade velat se, Thailand, Malaysia, Filippinerna, Bali sedan avsluta i Australien och nya Zeeland för att stanna lite längre tid men är öppen för allt och kan även ta det lite som det kommer. Jag vill uppleva precis det du säger, allt från att bara ligga och njuta på stranden till att vandra i berg och upptäcka natur och städer. Hade varit kul att prata lite mer om du vill, du kan ju lägga till mig på Facebook? :)
 • Linnea Johansson
  Vad kul! Jag hittar inte dig på facebook. Kolla om du hittar mig, jag har samma profilbild som här :)
0
0

Hallå där!

Jag är en 22-årig kille från linköping som också har planer på att backpacka. Min plan var från början att ta en jorden runt resan men just nu är jag mer inne på Thailand/Asien. Planen är att åka iväg typ slutet av oktober och va borta så länge pengarna räcker.

Och så söker även jag nån att resa med eller iaf nån att börja resan med och sedan se om man splittras eller reser vidare, för har annars planer på att resa själv.

Glömde nämna att det här är min första gåmg jag ger mig ut på backpacking.

Hör gärna av dig om det låter intressant!

0
0

Ååh ni har sååå mycket att se fram emot!! Australien, Nya Zeeland och  Asien är helt fantastiska och det är också en väldigt bra resekombo. Gjorde den resan för några år sedan, och det var bland det roligaste jag gjort! 🙂

Förutom Australien och Nya Zeeland besökte jag Kambodja, Vietnam, Laos, Singapore, Malaysia och Brunei. Delar med mig av tips och inspiration på min blogg:

http://www.onceuponatravel.blogg.se

Ha det superbra på resan!! 🙂

0
0

Hej!

Jg är en tjej, 24 år och bor i Växjö, Småland.

Jag är också sugen på att resa i Asien, jag tänker ca 3-4 månader, hade helst velat åka i september 2017. Har inte planerat något än utan mest funderat på det:) Men hör av dig om det låter intressant!

 • Jakob Lindén
  Jag är också intresserad av att resa i Asien i september. Hör av dej vid intresse. Mvh Jakob
0
0

Hej! Jag ska ut o resa from 24 oktober då flyget bär mot borneo. Där stannar jag 2 veckor o flyger därefter vidare mot Bali. Hör av dig om du vill slå följe, reser till en början ensam och ska senare möta en vän i thailand/ev Kambodja i början av december! Mvh Sofia

0
0

Hej! Jag är en 23-årig tjej (osså från Småland) som vääldigt gärna vill ut på ett äventyr. Har heller aldrig backpackat förrut men har jobbat lite utomlands. Jag vill väldigt gärna upptäcka asien som så många andra men jag vill åka först i typ februari 2018. Om du inte hittat någon ännu så får du gärna höra av dig till mig!

0
0

Hej!

Hanna heter jag, 24 åring från Göteborg. Är sugen på att dra iväg en månad eller så till Thailand med start i november.

Var ute på en 6månaders trip förra året och tanken är att börja plugga till våren så därför kan jag bara åka en månad.

Men om du vill, så kan vi ju starta resan ihop ?

Hör av dig så kan vi prata vidare!

0
0

Halloj!! är inne på samma planer som du, det ända som saknas är att det hade varit kul att hitta någon/några att kunna resa ihop med!? 🙂 bor i halmstad, är du sugen på att eventuellt planera ihop något tillsammans så hör av dig! Här, eller mysan olsson på fb!

 

 

0
0

Har du kommit iväg?☺️

0
0

Hej, jag är en 20årig tjej från Skellefteå som har planer i samma banor som dig, dock ingen att åka med heller! Jag har funderat på detta en längre period men har känt att jag inte velat fara helt ensam, speciellt då jag aldrig backpackat tidigare. Resmålen som du räknar upp är ställen som jag också vill besöka och tiden för avresa låter som den tid jag funderat på också! Hör gärna av dig så pratar jag gärna mer! 🙂

 • Linnea Johansson
  Hej vad kul! Du får gärna skriva till mig på Facebook så kan vi prata lite mer? Känns smidigare att prata där :) https://m.facebook.com/profile.php?id=733540278
 • omar zakarneh
  hallå tjejer! Omar här, fyller 23 år i år från Malmö. jag har också varit inne i samma banor som ni och funderar på en resa på 2 månader till sydamerika. Då jag har vänner som har backpackat där (dock har jag aldrig backpackat förrut) så är det alltid intressant och höra vad dem har och berätta. jag är flexible till destinationer. hör av er gärna om ni fortfarande är sugna på att resa.
Visar 10 resultat
Ditt svar

Vänligen först för att skicka.