Bästa dyk centret i Bali ???

Vill bara kolla vem som har erfarenhet utav dykning på Bali vilket Dyk center är det bästa på Bali ??? är det Crystal Divers crystal-divers.com/ som är skandinaviskt ägt ? där de även har en bar/restaurant samt hotel ?? eller har ni hör talas om andra bra dykcenter vilka anser ni är bäst ?? håller några med om Crystal Divers ? Jag har hör många olika namn men försöker hitta det bästa dykcentret på bali !! all info är välkommen tack :-) peace out...

Divers Night Tonight !! @ Crystal Divers Bali crystal-divers.com

tog min instruktörskurs och jobba lite scuba bali vilket jag tyckte va riktigt bra, ägt av en skön britt, en norsk course director jobbar där också, fräch grejer och center och trevlig personal, ligger i sanur

Hej Robin, Såg ditt inlägg och är själv intresserad av att ta mitt dykcert på Bali. Nu är det ju några år senare så tänkte höra hur det blev för dig? Hälsningar Matilda

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444