Dykinstruktör Bali/Thailand

Hej! Är en 19årig dykintresserad tjej som tänkte ta en divemaster och sedan förhoppningsvis få jobb som dykinstruktör på Bali eller i Thailand 2014. Till er som gjort något liknande; ÄR det svårt att få jobb, och borde jag mejla massa och hoppas på ja innan? Borde jag ta min divemaster innan jag kommer dit eller säga att jag tar den på klubben jag vill ha jobb? Och den kanske viktigaste frågan: Är detta ens möjligt eller är det bara en dröm som jag har som inte går att förverkliga? Om ni har gjrot något liknande - vart var ni och har ni kontakter kvar som ni vill dela med er av, eller vill ni kanske resa med mig? Tack på förhand!

Min lillebror åker iväg till Thailand och jobbar i september, han har säkerligen enhel drös me tips som han kan dela med sig av :) Hör av dig på mailen till mig så får du hans kontaktuppgifter :)

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444