Tjejer som kör mc? Mc äventyr?

Hejsan, Tänkte bara kolla här om det liksom jag finns tjejer som kör hoj,och som kanske är sugna på ett mc äventyr?

Kolla in denna sydafrikanskan, trevlig tjej som jag träffade i Johannesburg under min cykelresa. Hon har säkerligen tips att dela med sig av. Hon har kört Afrika runt, se hennes sida: jorust.com/ Hälsa så gott från mig, svennen som var där med Nya Nyzeeländaren på cykel :). mvh Daniel

Tack ska du ha :)

Så lite så =)

Jag kör mc, är tjej och sugen på äventyr ;) tyvärr kommer jag dock hänga i sverige några år framöver pga studier, men kan säkert finnas fina vägar att köra på i sverige också! Har varit rätt sugen på att dra över till norge och köra lite också.

Så kul =) Skickar ett mail till dig =)

Tack ska du ha =)

Alltid kul att hjälpa till när folk återkommer till tråden samt gör annorlunda resor =). Allt för få som återkommer till sina egna frågor och ställer följdfrågor och tackar för den tid och energi andra medlemmar lagt ner på svar på frågor. Go Tur! :D Danne

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444