Trekking, Annapurna Base Camp 17-28 Februari

Hej! Jag befinner mig i Nepal sedan två veckor tillbaka. Jag kommer att befinna mig i landet till och med början av mars. Som rubriken talar om kommer kommer ett litet äventyr utspela sig mellan 17 feb - 1 mars. Datumet kan justeras lite utefter resenärerna. Det finns plats för fler på den här turen och i nuläget är vi 3st vi tänker oss att lagom sällskap är ca. 6 personer. Företaget som anordnar turen heter Mountain Delights (mountaindelights.com). Priset är 600 € och i det ingår allt, flygbiljett från Kathmandu till startplatsen, mat, övernattning och viss mån utrustning finns att låna. Det enda du behöver stå för själv är din eventuella barnota. Jag inser att det låter som en säljannons men så är inte fallet. Vi letar bara efter några extra trekkingkamrater. Om du är intresserad så maila mig på petter.o.ekelund@gmail.com P.S. Det finns möjlighet att segla omkring bland bergen i en paraglider.

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444