Ölkväll för alla - Stockholm söders sunkhak 31/1 -14! Kom!

Då är det dags igen. Förra backpackingfesten var en succé och gav mersmak. Denna gången blev jag påtvingad att fixa annonsen här på forumet - något jag egentligen inte gillar. Men vad gör man inte. Jag tar dock inte ansvar för era påhitt ute på krogen, okej? Nåväl. Just nu är det jag och Sofia (mafian). Plats: Sunkhak på söder. Återkommer om exakt plats. (Lämna förslag i tråden!) Datum: Fredagen den 31:a januari Tid: runt 20:00 Vi ses där! // Surly

Jag är på! Kan admin göra till en topp-tråd?

Trodde den 2:a Februari var en Söndag.

Noga då. Nåväl. Skönt att vi har en uppmärksam medlem här på forumet. Det har inte hänt sen Anders försvann 2009. Jag googlade almanacka 2014 gick in på första träffen och gör man det hamnar man på maj månad. Konstigt. Jag redigerar. 31:a januari är datumet. Kommer du Kim?

Betyder det att du kommer Kimpa?

Så nu vart det rätt! Jag dyker upp!

Härligt! Hoppas vi blir många och att fler nya vågar dyka upp.

Det ska bli kul! Längesedan vi sågs. Hoppas det kommer nytt folk som vill prata om allt & inget på underbara söder! Sedan vet man aldrig vart det bär av.

Kul Kimpa! Vi ska vara här, en riktigt sunkigt ställe: syltor.se/… Se till att kom nu alla "svenskar är så tråkiga att vi åker till Thailand där folk är mer utåt-medlemmar"! ;-) Vi syns där runt klockan 20:00 för ett par öl!

Nästa träff blir i Hestra ;)

Vart ligger Hestra? Är det Västerviks finare stadsdel? ;) Bara jag slipper tälta! Vilka kommer mer än jag, Sofia & Lars?

Gunde, du är väl inte rädd för storstan? Upp på cykeln bara!

Livrädd för landet Stockholm!

damn, borde hålla mer koll på bp forumet? köra snart igen.. är taggad! :)

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444