Kör en liten motorcykel från Nicaragua/Costa Rica/Panama

Hej! Jag har en ca 3 månader gammal motorcykel, en Honda CGL 125cc, som jag kört från Mexico till södra Nicaragua där jag befinner mig nu. Jag kommer snart vilja fortsätta resan utan motorcykeln, säljer jag den till en local måste den registreras och importeras = dyrt och massa pappersarbete, så bästa tänkbara lösning är att hitta en annan turist som vill köra motorcykeln tillbaka till Mexiko. Något av en longshot, jag vet! Jag kommer vilja sälja den inom 2 veckor i någon av ovan nämnda länder för 900$USD. Jag köpte den ny för ca 3 månader sen från en Honda affär i Mexico. Den har inga skador, inga fel och rullar perfekt. Den har alla nödvändiga papper, väl i Mexiko kan köparen registrera den i sitt namn om man önskar eller sälja den för mer eller mindre samma pengar jag säljer den för. Den har ett avtagbart surfrack för två surfbrädor, lås och hjälm ingår. Jag har inget MC kort och har inte heller behövt något, för 125 cc räcker bilkörkort här. Bilduppladdning fungerar inte här, annons: horizonsunlimited.com/hubb/travel-bikes-for-sale-wanted/… Kontakta mig om du är intresserad!

Hej Peter! Jag är intresserad! Vart befinner du dig nu och är den fortfarande till salu? Med vänlig hälsning, Emma

Mer om att backpacka

Upplevelser

Äventyrsresor

Upptäck Iguassu
Få en kick med andra resande som inte är rädda att testa något nytt. Ni startar äventyret i Buenos Aires och sedan fortsätter resan till imponerande Iguassu-fallen därefter flyger ni till Sao Paolo och slutar festen i Rio.
$2649
Upptäck Indokina
Upptäck det genuina Indokina på denna resa som tar dig till fyra varierande länder. Upplev historia, både gammal och nutid, och bevittna det magnifika templet Angkor Wat. Känn av pulsen i städerna och välj dina aktiviteter.
$3139
Southern cross - Lima till Rio
Från Nazcalinjerna i Perus öken till stranden i Ipanema sträcker sig denna 45-dagars resa med stora möjligheter för äventyr. Denna resan erbjuder en mix av aktiviteter men även tid för över för att upptäcka på egen hand.
$5906

Artiklar om att resa

Äventyrsresor

Småvägar och högland i Peru
Upplev Perus högland utanför de vanliga områdena och se fantastiska bergslandskap och avlägsna städer få turister besöker. Res till Cusco genom lokala byar och möt kulturen i Peru. Klättra den legendariska Inkaleden till Machu Picchu.
$1444
Hong Kong till Peking
Ta in stämningen i Hong Kong, flyt längs Yangtze på en kinesisk flodbåt och upptäck Kinesiska muren med andra som delar din aptit på äventyr. Njut av 18 dagar fyllda med Kinas stora sevärdheter. Detta är en minnesvärd resa!
$1611
Äventyret i Costa Rica
Om du vill njuta av Costa Ricas alla sevärdheter men samtidigt se några gömda skatter, boka den här resan. Landet är en av de mest biologiskt skiftande länderna i världen med alltifrån vulkaner och vilda djur till regnskogar och stränder.
$1444